SchoolVisie

Openheid

Door open te communiceren en gastvrij te zijn, dragen we iedere kleuter een warm hart toe. Zo kunnen ze zichzelf zijn en voelt iedereen zich welkom.

Veerkracht

Een belangrijke eigenschap in onze inclusieve maatschappij is het hebben van doorzettingsvermogen en flexibiliteit. We willen op een energieke manier samen school maken zodat onze kleuters opgroeien tot veerkrachtige kinderen. 

In verbinding

Als katholieke dialoogschool staan we in verbinding met onze kleuters, ouders en grootouders. Zo willen we samen in een open sfeer, met respect voor ieders eigenheid en talenten, zorgen dat de kleuters positief in het leven staan.

Groeien

We willen onze kleuters laten groeien in hun mogelijkheden. Door samen te werken als team, vernieuwingen toe te passen en ouders te betrekken, willen we hen voeling geven met de maatschappij. 

 

Ontwikkelkansen

We bieden kleuters ontwikkelkansen door de focus te leggen op differentiatie en duurzaamheid via ons leerplan ZILL – zin in leven, zin in leren. Aan de hand van (in)formele contacten gaan we in gesprek met ouders om de ontwikkeling van de kleuters te bespreken.

 

Adres

Gildenstraat 28
3660 Oudsbergen

E-mail

directie@kleuterschool-opglabbeek.be

Telefoon

089 85 52 71